Lokalne TemeSportOFK "Visoko" obilježio prvu godišnjicu djelovanja

OFK “Visoko” obilježio prvu godišnjicu djelovanja

U nedjelju, 30.06.2024. godine, svečano je obilježena prva godišnjica OFK “Visoko” u KC Altindag. Svečanosti su prisustvovali svi igrači, kao i zvanice, koji su uz prigodan program i dodjelu nagrada upotpunili nedjeljno večer te obilježili prvu godinu postojanja voljenog kluba. UO OFK Visoko uručio je i zaslužene zahvalnice ljudima koji su na bilo koji način doprinijele klubu u prethodnoj sezoni, a hronološki prikaz prve godine postojanja bio je prava poslastica i podsjetnik na velike stvari koje je klub učinio za tako malo vremena.

Članovi UO OFK Visoko i šef stručnog štaba su u svom obraćanju poslali snažne poruke i dali veliku nadu navijačima i igračima za budućnost kluba, koja je po svemu sudeći, itekako svijetla. Obilježavanje godišnjice kluba bio je šlag na tortu na kraju sezone, a nagrade za najbolje pojedince u kategorijama osvojili su:

•Najborbeniji igrač (nagrada Asim Limo-Hlevnjak) – Haris Uzunalić
•Najbolji mladi igrač (U-19) – Ismar Hasanović
•Najbolji igrač po izboru igrača – Harun Čunjalo
•Najbolji igrač – Hamza Hadžimehanović

Visoko.co.ba/OFK Visoko FB


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE