NaslovnicaLokalne TemeOdržano takmi...

Održano takmičenje “Upozoravanje na opasnosti od mina”

U subotu je u OŠ “Kulin Ban” Visoko održano gradsko takmičenje iz programa “Upozoravanje na opasnosti od mina” u kojem su učestvovale osnovne škole na području grada Visoko. Učestvovalo je 6 osnovnih škola od kojih je prvo mjesto zauzela OŠ “Kulin Ban” Visoko, drugo mjesto “Musa Ćazim Ćatić”, dok je treća bila OŠ “Mula Mustafa Bašeskija”.

Uručene su diplome za prva tri mjesta, te zahvalnice svim osnovnim školama koje su učestvovale.

“Posebno se zahvaljujemo našem Edinu Smailoviću, predstavniku Civilne zaštite Grada Visoko, koji je ujedno bio i predsjednik žirija. Također, zahvaljujemo se direktorici OŠ “Kulin Ban” Azri Žolji, koja je omogućila da se takmičenje izrealizuje u ovoj školi. Osnovna škola koja je zauzela prvo mjesto odlazi na Kantonalno takmičenje koje će se održati 23.11.2022. godine u Zenici, te im ovim putem želimo puno sreće!”, poručili su iz Crvenog krsta Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.