Lokalne TemeOdržana vanredna Izvještajno-izborna Skupština Kuglaškog kluba "Bosna"

Održana vanredna Izvještajno-izborna Skupština Kuglaškog kluba “Bosna”

U subotu je u prostorijama KK “Bosna” Visoko, tačnije u KSC “Mladost”, održana vanredna Izvještajno-izborna Skupština Kuglaškog kluba “Bosna”. Na njoj su razmatrani izvještaj o radu, finansijski izvještaj te izvještaj Nadzornog odbora, kao i plan rada za narednu godinu.

Jedan od najbitnijih dijelova vanredne Skupštine bio je izborni dio, gdje su izabrani ljudi koji će voditi klub u narednom mandatnom periodu. Za predsjednika Upravnog odbora imenovan je Abas Avdagić, dok će članovi UO biti još i Bakir Devović, Emir Lukhodžić, Haris Nurudinović i Dženisa Skopljak. Funkciju predsjednika Skupštine obnašaće Jesenko Čakić, a potpredsjednici će biti Admir Kamarić i Tarik Kerkez. Kemal Mehmedović je novi predsjednik Nadzornog odbora, a Fadil Hažimehanović i Edin Begović članovi NO-a.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE