NaslovnicaLokalne TemeOdržana manif...

Održana manifestacija “Izbor najboljih sportista i sportskih radnika grada Visoko 2022. godine”

U organizaciji Sportskog saveza grada Visoko održana je tradicionalna manifestacija “Izbor najboljih sportista i sportskih radnika grada Visoko 2022. godine”.

Za najboljeg sportistu proglašen je Ejman Dišelari, član Karate kluba “Visoko”, dok je najbolji klub u muškoj konkurenciji Košarkaški klub “Visoko”, a u ženskoj Streljački klub “Visoko”. Najbolji junior je Hamza Kaplan iz Karate kluba “Visoko”, a najbolji trener Raif Ahmić iz TKD kluba “Crni labudovi”. Također, između ostalih, uručene su i nagrade za životno djelo, kao i za najbolje sportske radnike te nagrade u sportu za osobe sa invaliditetom.

Više o ovoj manifestaciji, kao i fotografije, moći ćete vidjeti i pročitati tokom vikenda na ovom portalu.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.