Lokalne TemeOdržana manifestacija "Izbor najboljih sportista i sportskih radnika grada Visoko 2022. godine"

Održana manifestacija “Izbor najboljih sportista i sportskih radnika grada Visoko 2022. godine”

U organizaciji Sportskog saveza grada Visoko održana je tradicionalna manifestacija “Izbor najboljih sportista i sportskih radnika grada Visoko 2022. godine”.

Za najboljeg sportistu proglašen je Ejman Dišelari, član Karate kluba “Visoko”, dok je najbolji klub u muškoj konkurenciji Košarkaški klub “Visoko”, a u ženskoj Streljački klub “Visoko”. Najbolji junior je Hamza Kaplan iz Karate kluba “Visoko”, a najbolji trener Raif Ahmić iz TKD kluba “Crni labudovi”. Također, između ostalih, uručene su i nagrade za životno djelo, kao i za najbolje sportske radnike te nagrade u sportu za osobe sa invaliditetom.

Više o ovoj manifestaciji, kao i fotografije, moći ćete vidjeti i pročitati tokom vikenda na ovom portalu.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE