Lokalne TemeOdržana Izvještajna skupština KUD "Visoko"

Održana Izvještajna skupština KUD “Visoko”

U utorak je održana redovna Izvještajna skupština Kulturno-umjetničkog društva “Visoko” u prostorijama Društva. Skupštinu je predvodio predsjednik KUD-a Nihad Dervišević, kao i dva člana Predsjedništva, zapisničar, ovjerivači zapisnika te verifikaciona komisija, a od prisutnih tu su bili članovi i roditelji maloljetnih članova Udruženja.

Prisutnima je predočen dnevni red u kojem je predsjednik Nihad Dervišević podnio izvještaj o radu i finansijskom izvještaju za 2022. godinu, a zatim i predstavio plan i program za 2023. godinu te finansijski plan za 2023. godinu.

U ugodnoj atmosferi, članovi KUD-a jednoglasno su usvojili sve tačke dnevnog reda te se ovim potezom može nastaviti sa planom i programom za tekuću godinu uz već najavljene nastupe, aktivnosti i velike događaje za značaj našeg Kulturno-umjetničkog društva “Visoko”.

Visoko.co.ba/Upravni odbor KUD “Visoko”


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE