SportOdbojkaOdržana druga sjednica skupštine Odbojkašlog saveza BiH

Održana druga sjednica skupštine Odbojkašlog saveza BiH

U prostorijama Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, održana je druga redovna sjednica Skupštine Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine.

Na sjednici Skupštine, jednoglasno je usvojen Izvještaj o radu OS BiH za period septembar 2021.-septembar 2022. godine, Izvještaj o finansijskom poslovanju za 2021. godinu i Finansijski plan za 2022. godinu.

Finansijski plan u iznosu od 734.000 KM u velikoj mjeri odnosi se na realizaciju reprezentativnih aktivnosti u 2022. godini.

Skupština je usvojila zaključke kojim je utvrdila obaveze UO OS BiH da u što kraćem roku utvrdi dugoročni Program priprema i nastupa odbojkaških reprrezentacija BiH, dajući prioritet zvaničnim prvenstvima u senirskoj i juniorskoj konkurenciji.

Osbih.ba / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE