ZDKSportOdržan sastanak Štaba za koordiniranje u vezi obezbjeđenja nogometne utakmice reprezentacija...

Održan sastanak Štaba za koordiniranje u vezi obezbjeđenja nogometne utakmice reprezentacija BiH i Andore

Danas, 28.08.2015. godine, u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, održan je prvi sastanak Štaba za koordiniranje i usmjeravanje aktivnosti na obezbjeđenju međunarodne kvalifikacione nogometne utakmice između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Andore, koja će se odigrati dana 06.09.2015. godine, sa početkom u 20,45 sati, na stadionu Bilino polje u Zenici.

Na sastanku kojim je rukovodio načelnik Sektora uniformisane policije Buza Esnaf, prisutni članovi Štaba su upoznati sa osnovnim informacijama i smjernicama za sprovođenje aktivnosti na obezbjeđenju naznačene autakmice, te izdefinisani okvirni zadaci i obaveze svih službi i organizacionih jedinica, kao osnov za sačinjavanje i finalizaciju planova koji će u konačnici biti sastavni dio glavnog Plana mjera i radnji na obezbjeđenju utakmice.

Štab za koordiniranje i usmjeravanje aktivnosti na obezbjeđenju navedene utakmice će u narednom periodu kontinuirano održavati sastanke sa ciljem poduzimanja svih potrebnih mjera i radnji kako bi ova međunarodna nogometna utakmica bila obezbjeđena na najvišem nivou, te samim tim svim gostima, navijačima i službenom osoblju pružena maksimalna lična i imovinska sigurnost.

 

Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE