Održan Prvi teniski turnir za rekreativce “VISOKO OPEN 2021”

U vikendu iza nas na teniskim terenima TK Royal održan je 1.Teniski turnir za rekreativce “VISOKO OPEN 2021” u organizaciji Agencije VIKUS Visoko, TK Royal, JU Centar za kulturu, sport i informisanje.

Učešće na turniru su uzela 24 igrača iz Visokog, Sarajeva, Kaknja…

Turnir je održan u jednoj APSOLUT Kategoriji koja je imala dva dijela turnira, A turnir i B turnir (utješni).

Publika je mogla da uživa u interesantnim mečevima, a na kraju su postignuti slijedeći rezultati:

U B turniru(utješnom)

1.Mjesto je osvojio KARAVELIĆ EMIR,
2.Mjesto TORLAKOVIC ARMIN,
3.Mjesto ŠAHINOVIĆ EMIN i ZERDO SENAD….

U 1/2 /finalnu A dijela turnira su se sastali HUSIĆ/VRAČO, a u drugom 1/2 finalu su se sastali ŠETA/BEŠLAGIĆ viđeni su zanimljivi mečevi, a na kraju su više teniskog znanja i umijeća pokazali HUSIĆ i ŠETA koji su izborili veliko finale.
U finalnom meču koji su odigrali HUSIĆ i ŠETA svi prisutni su mogli da uživaju u teniskom umijeću i igranju ovog sporta na rekreativnom nivou, a na kraju više sreće i znanja je imao igrač ŠETA ERVIN koji je osvoji 1.Mjesto,
2.Mjesto pripalo je igraču HUSIĆ,
a 3.Mjesto su zauzeli VRAČO EMIR i BEŠLAGIĆ EMIR.

Organizatori turnira su obezbijedili i vrijedne nagrade za učesnike kao i pehare i medalje. Organizatori su dobili sve pohvale od učesnika kako u organizacionom smislu tako i za kvalitet igrača koji se okupio na turniru. Organizatoru već najavljuju naredno druženje i turnir u Maju mjesecu 2022.godine kad se očekuje još veći broj učesnika kao i bolja organizacija i bolje nagrade za učesnike turnira.