Održan I Kup grada Visoko

U organizaciji Sportsko ribolovnog kluba “Visoko” Visoko održan je I Kup grada Visoko na rijeci Fojnici, staza “Sicilija” u disciplini “Ulov ribe udicom na plovak” u kategoriji seniora. Ulovljeno je 49,00 kg ribe, 3.300 gr po jednom takmičaru, a učestvovalo je 5 ekipa. Nakon tri sata takmičenja ostvareni su sljedeći rezultati:

1.mjesto Ekipno Srk”Bosna”Maglaj
2.mjesto Ekipno Srk”Visoko”Visoko
3.mjesto Ekipno Srd “Bosna” Žepče

Pojedinačni rezultati :
Sektor “A”:
1.mjesto Halilović Zakir Ugsr”Bistro”Zenica
2.mjesto Kendić Hamdija Srk”Bosna”Maglaj
3.mjesto Bašić Semir Srk”Visoko”Visoko

Sektor B:
1.mjesto Spahić Amir Srk”Bosna “Maglaj
2.mjesto Smajlović Asif Srk”Visoko”Visoko
3.mjesto Hodžić Nedžad Srd”Bosna”Žepče

Sektor C:
1.mjesto Pehlivanović Ibro Srd”Bosna”Žepče
2.mjesto Koljenović Emir Srk”Visoko” Visoko
3.mjesto Omić Vedran Srk”Bosna”Maglaj

Majstor staze je Pehlivanović Ibro Srd”Bosna”Žepče sa ulovom od 7.600 gr.

“Hvala ekipama na učešću i što su uveličali I Kup grada Visoko, veliko hvala sudijskoj organizaciji na profesionalno odrađenom poslu, više sreće drugim ekipama naredne godine,Bistro!!!”, poručili su iz Takmičarske komisije Srk “Visoko” Visoko.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.