NaslovnicaLokalne TemeOdred izviđač...

Odred izviđača “Visoko”: Realizovan izlet na vodopad Skakavac

Proteklog vikenda, tačnije u subotu 26. juna, Odred izviđača “Visoko” realizovao izlet na vodopad Skakavac kod Sarajeva. Sa njihove FB stranice prenosimo kratke impresije kao i foto galeriju sa izleta na jednu od najegzotičnijih lokacija u centralnoj Bosni.

“Ljetno vrijeme mami vani. Neko na more, neko na planine, neko na takmičenja, neko na pripreme (sportske) neko na poslu, neko ima ispite, neko ima goste, a nekoga vrelina i toplota prikovale za hlad i kuću. Prošli vikend radi najavljenog grmljavinskog nevremena smo radi sigurnosti odgodili izlet na vodopad Skakavac (Sarajevo) za ovu subotu. Ko je mogao i htio išao je. Uživali smo u boravku u prirodi, stazi kroz šumu (samo hlad) i svježini vodopada. Najteži dio je bio popeti se uspon od cca 150 metara iznad vodopada, stazom cik-cak do odmorišta gdje smo uživali u hladu, vodi i odmoru. Do sljedeće aktivnosti Z-D-R-A-V-O!”.

Visoko.co.ba/FB Page Odred izviđača “Visoko”

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.