Odabrani finalisti X Factora Adria

1190

U drugoj epizodi Kuće sudija Tonči Huljić i Aleksandra Kovač odabrali su favorite iz svojih grupa koje će voditi u emisije uživo. Tonči se nakon veoma napete emisije opredijelio za tri najbolje grupe: “Infinitas”, “9control” i “Anđeline”.

Aleksandri je teško pala odluka da eliminira tri mladića iz svoje šestorke, ali je na kraju u lajvove povela Iliju Mihailovića, Davida Temelkova i Antonija Krištofića.

Prethodne nedjelje, Željko je odlučio da su se u grupi djevojaka posebno istakle Katarina Simić, Magdalena Bogić i Iva Ćurić.

Massimo iz svoje grupe ’’Stariji od 27’’ odlučio za Jelenu Đurić, Nikolu Marjanovića i Amela Ćurića.

Nakon tri faze takmičenja (audicije, bootcamp i Kuće sudija) u kojima smo uživali od naredne nedjelje pratit ćemo najuzbudljiviju fazu – emisije UŽIVO!

U ovoj fazi X Factora gledat ćemo dvanaest najboljih, kao i kandidata koga gledaoci vrate u takmičenje! S obzirom da se ukus žirija i publike ponekad ne podudara u potpunosti, Samsung pruža priliku gledaocima da svog favorita vrate u takmičenje! Dakle, jedan kandidat sa najviše vaših glasova dobit će WILD CARD i šansu da se ravnopravno, sa izabranih 12 takmičara, bori za pobjedu u najvećem show programu u regionu. Ukoliko je vaš favorit ispao u posljednjoj fazi takmičenja ’’Kuće sudija’’, već nakon završetka večerašnje epizode možete glasati za njegov povratak tako što ćete posjetiti Samsung Facebook stranicu vaše zemlje koja će vas provesti kroz proceduru glasanja. Za jednog kandidata možete glasati samo jednom. Glasanje traje do 17. maja, kada će biti objavljeno koga publika želi da gleda u emisijama uživo!

Bosna i Hercegovina: https://www.facebook.com/SamsungBosnaiHercegovina

Srbija: https://www.facebook.com/SamsungSrbija

Hrvatska: https://www.facebook.com/SamsungHrvatska

Crna Gora: https://www.facebook.com/SamsungCrnaGora

Makedonija: https://www.facebook.com/SamsungMakedonija

Komentari

komentara