Od sada gratis uz kupovinu MAZA krem namaza cool tetovaže i super magneti

MAZA vam poklanja!

Od sada gratis uz kupovinu MAZA krem namaza cool tetovaže i super magneti

Omiljeni MAZA krem namaz priredio je novo iznenađenje za svoje vjerne fanove. Naime, kupovinom MAZA krem namaza tokom novembra i decembra ove godine dobijate na poklon cool tetovažu i super zanimljive magnete.

MAZA tetovaže pojavljuju se u nekoliko ilustracija poznate maskote, koja je prikazana u raznim zanimljivim situacijama. «Za svakoga po nešto, a koja maza si ti», pitanje je na koje će ljubitelji ovog domaćeg krem namaza pronaći odgovor u ilustracijama: «Zaljubljena MAZA», «Cool MAZA u autu na putovanju», «MAZA best friend», «Marljiva MAZA školarac» ili «MAZA super heroj».
MAZA tetovaže su EU certificirane i netoksične, a garancija kvalitete printa opravdava postojanost boje na koži koja ne blijedi i traje. Pravo na gratis MAZA tetovažicu ostvaruje se kupovinom bilo kojeg MAZA krem namaza od 350 grama.

«Naš cilj izgradnja MAZE kao ‘Love brand-a’. U tom smislu kreirali smo čitav niz zanimljivih i inovativnih aktivnosti koje će još više izgraditi interakciju fanova sa brendom. MAZA tetovaže i MAZA magnetići su samo dio promotivnih aktivnosti koje ćemo provoditi na tržištu u narednim mjesecima, a sve s ciljem predstavljanja dodane vrijednosti naših proizvoda i nagrade za naše potrošače», izjavio je Ismar Borčak, brend menadžer za MAZA-u u kompaniji AC Food.

MAZA magnetići su osmišljeni u dvije linije. Prva su magneti sa motivacionim porukama i MAZA ilustracijama, a druga linija su magneti sa opcijom sakupljanja, tj. kolekcionarska linija.

«Danas ću razmazati osmijeh», «Dobro jutro – vrijeme je za MAZA slatki doručak», «Jer ti si moja MAZA», «MAZU ponesi – osmijeh donesi», «MAZA BFF», samo su neke od poruka.

Kupovinom bilo kojeg kremnog namaza MAZA 700 grama, na polici ćete moći pronaći flat magnet koji vas najbolje opisuje. Ako ste kolekcionarski orjentisani tu su i „M“ „A“ „Z“ „A“ koje ćete morati skupiti odvojeno kako biste na kraju imali MAZA logo u punom sjaju na svom frižideru.