SvijetO'Brien s Osmani: Ponosni što podržavamo Kosovo

O'Brien s Osmani: Ponosni što podržavamo Kosovo

Pomoćnik američkog državnog tajnika za europska i euroazijska pitanja Jim O'Brien poželio je dobrodošlicu predsjednici Kosova Vjosi Osmani u Washingtonu i razgovarao s njom o brojnim pitanjima, uključujući i posvećenost dijalogu koji vodi EU.

“Dočekao sam predsjednicu Kosova Vjosu Osmani u Washingtonu. Ponosni smo što podržavamo suverenu, multietničku i demokratsku državu Kosovo. Od ključne je važnosti da ostanemo usklađeni kako bismo unapredili našu zajedničku viziju. Također smo razgovarali i o hitnoj potrebi da se ponovo posvetimo dijalogu koji vodi EU”, objavio je O'Brien na društvenoj mreži “X”.

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE