NaslovnicaZDKPolitikaObjavljen jav...

Objavljen javni oglas za prijem lica na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

Vlada Zeničko-dobojskog kantona započela je realizaciju Programa “Stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba bez radnog iskustva za potrebe Vlade Zeničko-dobojskog kantona za period 2023-2024. godina“, za čiju provedbu su zaduženi Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice Zeničko-dobojskog kantona kao nosilac programa i Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH-REZ kao implementator programa.

S tim u vezi, obavještavamo sve zainteresirane osobe sa područja Zeničko-dobojskog kantona bez radnog iskustva, prijavljene na evidenciji JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog katona da je dana 02.06.2023. godine objavljen Javni oglas za prijem lica radi stručnog osposobljavanja za samostalan rad, bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba bez radnog iskustva za potrebe Vlade Zeničko-dobojskog kantona za period 2023-2024.godina, u trajanju najduže godinu dana.

Javni oglas je objavljen na web stranicama: Vlade Zeničko-dobojskog kantona (www.zdk.ba), JU Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona (www. zdk-szz.ba) i Regionalne razvojne agencije za regiju Centralna BiH-REZ (www.rez.ba).

Ministarstvo za rad, socijalnu politiku i izbjeglice

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.