Obilježen Dan MZ Kula Banjer

OBILJEŽEN DAN MZ KULA BANJER

Pred velikim brojem mještana i pripadnika zakonodavne i izvršne vlasti, predvođenih Općinskom načelnicom mr. sci. Amrom Babić, tradicionalno je obilježen Dan MZ Kula Banjer.

Upriličeno je polaganje cvijeća i odavanje počasti svim šehidima i poginulim borcima, a načelnica Babić je u svom obraćanju prisutnim naglasila kako su stanovnici Kula Banjera najbolji primjer kako se na pravi način bori za svoju Mjesnu zajednicu i za ostvarenje projekata koji će svima olakšati životnu svakodnevnicu.

Čestitala je i Dan otpora agresiji, te istakla ponos zbog činjenice što je općina Visoko, kao kraljevski grad i kolijevka bosanskohercegovačke civilizacije, multikulturna lokalna zajednica koja pripada svim narodima i konfesijama koji ovdje žive stotinama godina.

Podsjetila je i na mnoštvo projekata koji su uspješno realizirani i najavila veliki broj aktivnosti u narednom periodu, uz nadu da će se besprijekorna saradnja sa predstavnicima MZ Kula Banjer nastaviti i rezultirati dovršavanjem svih započetih projekata, koji će ovu Mjesnu zajednicu učvrstiti na listi najpotentnijih i najperspektivnijih kada je visočka općina u pitanju.

 

 

Slika 3

Slika 4

Slika 5

Press Općine Visoko

 

VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKOM OVDJE