NaslovnicaBiHObilježavanje...

Obilježavanje godišnjica Bitke na Neretvi 8. svibnja

U povodu 78. godišnjice Bitke za ranjenike na Neretvi i 76. godišnjice pobjede nad fašizmom izaslanstva SABNOR-a BiH i županijskih udruženja SABNOR-a BiH te načelnik općine Jablanica 8. svibnja će položiti cvijeće i odat počast svim borcima koji su dali živote u borbi za pobjedu nad fašizmom.

Polaganje cvijeća održat će se na platou Muzeja “Bitke za ranjenike na Neretvi“ u Jablanici u 12 sati, najavili su organizatori.

Ove godine se obilježava i 80. godišnjica općenarodnog antifašističkog ustanka bh. naroda i narodnosti, Dan ustanka naroda u BiH pa će se u znak sjećanja u 11:50 sati u Neretvu spustiti osamdeset karanfila.

Organizatori također obavještavaju građane BiH da ove godine zbog pogoršane situacije izazvane koronavirusom, kao i preporuka kriznog stožera neće biti svečane akademije u povodu godišnjice Bitke za ranjenike na Neretvi.

Fena / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.