Lokalne TemeObavještenje za javnost iz JKP "Visoko"

Obavještenje za javnost iz JKP “Visoko”

Obavještavamo javnost i korisnike komunalnih usluga u Gradu Visoko da će Služba za prikupljanje otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu u subotu – 03.06.2023. godine realizovati ručno čišćenje u sljedećim naseljima i ulicama: Branilaca, Gornje Rosulje, Kralja Tvrtka, Mule Hodžića, Podvisoki, Čaršijska, Alije Izetbegovića i Naselju Luke.

Također, obavještavamo javnost i korisnike komunalnih usluga Grada Visoko da će navedena služba u ponedjeljak – 05.06.2023. godine u periodu od 04:00h do 07:00h realizovati mašinsko čišćenje sa novom čistilicom Rasco u sljedećim ulicama: Branilaca, Alije Izetbegovića i Betonski most.

Ovim putem upućujemo molbu za sve stanovnike Grada Visoko da svoja motorna vozila parkiraju prema propisanim pravilima na odgovarajuća parking mjesta, kako bi ulice bile prohodne, a radnici iz nadležne službe bili u mogućnosti da normalno obavljaju svoje radne aktivnosti.

Visoko.co.ba/JKP Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE