Obavještenje iz Medrese “Osman ef. Redžović”

S obzirom da je u Bosni i Hercegovini, pa tako i u našem gradu, pogoršana epidemiološka situacija, primorani smo i ove godine otkazati “Dane otvorenih vrata” za učenike završnog razreda osnovne škole. Nadamo se da to neće uticati na upis učenika u prvi razred školske 2021/22. godine, i da ćemo uskoro, ako Bog da, nastaviti sa realizacijom naših aktivnosti u normalnim uslovima.

Želimo se ovim putem zahvaliti menadžmentu osnovnih škola, pedagozima i nastavnicima islamske vjeronauke koji su i ove godine bili spremni pomoći nam oko organizacije ove manifestacije.

Visoko.co.ba/Medresa

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.