Obavještenje iz JP Autoceste FBiH

Obavještavamo korisnike autoceste da će zbog izvođenja radova na zamjeni prelaznih naprava na mostu u naselju Dobrinje, desna strana autoceste, dionica Kakanj-Visoko (smjer Kakanj – Visoko) od petka 15.10.2021. godine doći do privremene izmjene režima saobraćaja i trajati će do okončanja radova (maksimalno 21 dan).

U navedenom terminu, saobraćaj će se odvijati dvosmjerno, u suprotnoj traci od zone radova. Molimo sve korisnike autoceste da poštuju privremenu regulaciju saobraćaja i da vožnju prilagode uslovima na autocesti.

Visoko.co.ba/JP Autoceste FBiH

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.