Lokalne TemeObavijest za registrovane pčelare

Obavijest za registrovane pčelare

Pčelari koji su upisani u Registar pčelara dužni su u skladu sa zakonskim odredbama izvršiti prijavu prezimljenih pčelinjih društava.

Promjene, odnosno ažuriranje podataka vrši se u u periodu od 15.04. do 15.05.2023. godine, Gradska uprava Visoko, kancelarija za poljoprivredu svaki radni dan.

Također pozivaju se registrovani pčelari da prema Programu poticaja za poljoprivredu iz budžeta Grada Visoko za 2023. godinu podnesu zahtjev za ostvarivanje poticaja za držanje pčelinjih zajednica. Rok za podnošenje zahtjeva je najkasnije do 15.05.2023. godine.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE