Lokalne TemeObavijest za proizvođače i prerađivače svježeg kravljeg mlijeka

Obavijest za proizvođače i prerađivače svježeg kravljeg mlijeka

Obavještavaju se registrovani proizvođači i prerađivači svježeg kravljeg mlijeka (poljoprivredni obrti), (d.o.o. društva) i registrovana porodična poljoprivredna gazdinstva (PPG) koji ostvaruju pravo na poticaj za proizvodnju i preradu svježeg kravljeg mlijeka prema Programu poticaja za poljoprivredu iz budžeta Grada Visoko za 2022. godinu, da podnesu zahtjev za ostvarivanje prava na poticaj za IV kvartal  najkasnije do 13.01.2022. godine.

 

Uz zahtjev se dostavlja:

 

  • Otkupni blok za otkupljeno svježe kravlje mlijeko predato registrovanom otkupljivaču za mjesece (oktobar, novembar, decembar – 2022. godina)

 

  • Raster mjesečnog proizvedenog mlijeka za mjesece (oktobar, novembar, decembar – 2022. godina)

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE