NaslovnicaLokalne Teme(FOTO) Održan...

(FOTO) Održano edukativno predavanje za poljoprivredne proizvođače

U četvrtak je u Društvenom centru u Visokom održano edukativno predavanje za poljoprivredne proizvođače na temu “Pravilnom ishranom i zaštitom do visokog prinosa paradajza”. Predsjetveni period je idalno vrijeme za pravilno planiranje proizvodnje, usvajanje novih znanja i prihvatanja savjeta o pravilnim agrotehničkim mjerama te je zbog toga, u saradnji sa Gradskom upravom Visoko, i upriličeno ovo predavanje, koje je izazvalo veliko interesovanje. Predavanje je održao magistar fitomedicine (zaštite biljaka) mr. sci. Omer Omerbegović, koji iza sebe ima veliko iskustvo na terenu, kao proizvođač ali i kao poljoprivredni savjetodavac.

Visoko.co.ba/Neven K.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.