Lokalne TemeObavijest iz JKP "Visoko"

Obavijest iz JKP “Visoko”

Obavještavamo korisnike komunalnih usluga u naseljima Gornji Poriječani, Donji Poriječani i Skoparinovići, da radnici iz Službe za prikupljanje otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu iz tehničkih razloga (kvar na kamionu), nisu uspjeli prikupiti i odvući komunalni otpad iz navedenih naselja, a isti je po rasporedu trebao biti prikupljen i odvezen u četvrtak.

JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko upućuje izvinjenje svim korisnicima iz navedenih naselja, te ih moli za dodatno strpljenje, jer će sav komunalni otpad biti uredno prikupljen i odvezen u subotu 30.07.2022. godine.

Zahvaljujemo se na strpljenju i ukazanom povjerenju!

JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE