NaslovnicaLokalne TemeObavijest iz ...

Obavijest iz JKP “Visoko”

Obavještavamo korisnike komunalnih usluga u naseljima Gornji Poriječani, Donji Poriječani i Skoparinovići, da radnici iz Službe za prikupljanje otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu iz tehničkih razloga (kvar na kamionu), nisu uspjeli prikupiti i odvući komunalni otpad iz navedenih naselja, a isti je po rasporedu trebao biti prikupljen i odvezen u četvrtak.

JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko upućuje izvinjenje svim korisnicima iz navedenih naselja, te ih moli za dodatno strpljenje, jer će sav komunalni otpad biti uredno prikupljen i odvezen u subotu 30.07.2022. godine.

Zahvaljujemo se na strpljenju i ukazanom povjerenju!

JKP “Visoko“ d.o.o. Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.