Lokalne TemePozitivno VisokoNVO Setup: Poziv na akciju čišćenja Visočice i Starog grada Visoki

NVO Setup: Poziv na akciju čišćenja Visočice i Starog grada Visoki

Poziv našim sugrađanima za zajedničku akciju! Naše vizije i ideje su jasne. Želimo da zajedničkim snagama uredimo i organizujemo prostor na kojem živimo. Ovaj put idemo prema temeljima srednjovijekovnog grada Visoki. Svima je poznata bitnost tog prostora za Visoko i državu.

Ovo je javni poziv da svi skupa u nedjelju 13.11. odemo na Visočicu i očistimo smeće, kao i sredimo pristupni put do samog vrha. Polazak je planiran sa Kraljevca u 11:00 sati. Simbolično je mjesto odakle krećemo i želja nam je da skrenemo pažnju na bitnost te lokacije.

Vidimo se u nedjelju!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE