NaslovnicaLokalne TemeNovu knjigu A...

Novu knjigu Adisa Deljkovića možete kupiti i u Visokom

Kao što je poznato javnosti, uspješni visočki novinar i publicista Adis Deljković u augustu mjesecu je izdao novu knjigu “Rat i mir u Nagorno-Karabahu”. Nakon knjige “Moj put u Palestinu”, u ovom putopisu napisanom novinarskim stilom, opisuje još jedan do nedavno “zamrznuti konflikt” na osnovu onoga što je zabilježio tokom priprema televizijskih reportaža u Nagorno-Karabahu u Azerbejdžanu. Ova knjiga ne govori samo o ratu, nego i o bogatoj kulturi i znamenitostima Azerbejdžana i prijestolnice Bakua, koji je posljednjih godina doživio ekonomski procvat. Recenzenti knjige su bili Stjepan Mesić, Zlatko Lagumdžija i Erola Avdović, a promocija ovog djela bila u krajem mjeseca augusta u Kulturnom centru Altindag u Visokom.

Sa zadovoljstvom možemo najaviti da novu knjigu Adisa Deljkovića “Rat i mir u Nagorno-Karabahu” od sada možete kupiti i u knjižari Svjetlost u Visokom, a cijena je 20 KM.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.