Lokalne TemeNovo obavještenje iz JKP "Visoko" za stanovnike Dubrava

Novo obavještenje iz JKP “Visoko” za stanovnike Dubrava

Iz JKP “Visoko” obavještavaju korisnike komunalnih usluga u naselju Dubrave da radnici iz Službe za prikupljanje otpada, održavanje čistoće i zaštite na radu zbog neprohodnosti puta ka navedenom naselju (radovi na putu) ne mogu izvršiti prikupljanje i odvoz komunalnog otpada iz istog sve dok radovi ne budu završeni, a put bude ponovo prohodan.

Nadležna služba danas će u naselju Dubrave izvršiti postavljanje kontejnera od 5 m3 kako bi korisnici komunalnih usluga iz navedenog naselja mogli odlagati svoj komunalni otpad.

JKP Visoko


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE