SportNogometNovo iz NK Bosna Visoko, proslava rođendana

Novo iz NK Bosna Visoko, proslava rođendana

Ako nemate poveći stan ili kuću s dvorištem ili bar većom terasom, onda je bolje za proslavu potražiti neku veću prostoriju, a to vam nudi NK Bosna Visoko. Zbog toga u klubu NK Bosna Visoko smo odlučili da sva mlađa raja može svoju rođendansku proslavu provesti u prostorijama kluba koje dajemo besplatno na korištenje.

prostorije nk bosna

Ono što je potrebno je samo da se roditelji djece najave 5-7 dana ranije u klupske prostorije kako bi mogli rezervisati klupski cafee. Kapacitet caffea je 30 mjesta i uz ugodno osoblje vaše dijete će provesti nezaboravne trenutke sa svojim prijateljicama i prijateljima jer proslava dječijeg rođendana nije samo odlična zabava za djecu, već i izvrstan način za socijalizaciju.

Dođite da se družimo!!!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE