Lokalne TemePozitivno VisokoNovi spektakl u Visokom: Noć postavljanja Guinnessovih i svjetskih rekorda

Novi spektakl u Visokom: Noć postavljanja Guinnessovih i svjetskih rekorda

Taekwondo klub Bosna Visoko intenzivno radi na organizaciji Državnog prvenstva u Visokom, koje će se održati 25. aprila 2015. godine, a poslije takmičarskog dana biti će upriličena Noć postavljanja Guinnessovih i svjetskih rekorda.

“Osim državnog prvenstva u planu je duel predstavnika Njemačke i BiH za pokušaj obaranja Gunnessovog rekorda, duel ruka – čekić, Guinnessov rekorder Muhamed Kahrimanović protiv dobrovoljaca, a nagrada je 500 eura“ – kaže direktor i trener Taekwondo klub Bosna Visoko Edin Kajević, koji će te večeri pokušati postaviti novi svjetski rekord.

Podsjećanja radi, Kajević je krajem novembra prošle godine uspio oboriti Ginisov rekord, razbivši 40 kokosovih oraha za jedan minut, a detaljno o tom spektaklu možete pročitati pod naslovom Edin Kajević Kaja se upisao u Ginisovu knjigu rekorda.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE