Novi sastanak na stadionu Luke / Igrači, nova Uprava kluba i novi gradonačelnik

U petak (05.02) na stadionu Luke sa početkom u 15:00sati bit će održan novi sastanak privremenog Upravnog odbora sa igračima NK Bosna koji su već počeli sa pripremama za novu sezonu. Ovom drugom po redu sastanku po prvi put prisustvovat će i novi gradonačelnik Visokog Mirza Ganić koji je na isti način već ranije dao podršku i RK Bosna Vispak koja je bila i konkretna pa su rukometaši počeli sa treninzima nakon svojevrsnog štrajka zbog dugovanja koja su nastala prema igračima.

Već ranije je prilikom primopredaje konstatovano da je NK Bosna “zdrav” klub sa redovnim primanjima i izvršavanjem obaveza. Svi se slažu u tome da trenutni rang takmičenja nije u skladu sa ugledom koji uživa NK Bosna i postavljeni su ciljevi da se od naredne sezone počne praviti infrastruktura i atmosfera za povratak u Prvu ligu Federacije. Ono što slijedi nakon ovog sastanka je Skupština kluba, a zatim i imenovanje novog predsjednika kluba te članova nove Uprave kluba.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.