Lokalne TemeCrna HronikaNovi primitivizam na stadionu Luke, tek ofarbane golove išarali grafitima

Novi primitivizam na stadionu Luke, tek ofarbane golove išarali grafitima

Nakon nedavnog vandalizma kada su uništene reklame sponzora na stadionu “Luke”, čiji epilog čekamo nakon policijske obrade, oni koji iz sebi znanih razloga mrze NK “Bosna” ponovo su iskazali svoju mržnju.

Ovoga puta na meti su bili friško uređeni golovi na kojima su ispisani grafiti koji, osim materijalne štete, ne nose nikakvu drugu poruku.

I ovaj slučaj je prijavljen u PS Visoko pa će možda nekad počinioci biti i privedeni da odgovaraju pred zakonom za svoje postupke, koji štete imenu i ugledu kluba koji je jedan od identiteta Visokog bez obzira što mu zadnjih godina i ne ide baš kako treba.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE