Novi park u centru Visokog poklon građana svom gradu

Grupa građana zajedno sa gradskim vijećnikom Tarikom Halilovićem je protekle nedjelje zajedno sa sugrađanima organizirala akciju čišćenja i uređivanja malog parka kod Kraljevačke džamije.

Tom prilikom, na ovoj lokaciji postavljena je klupa koja je donacija Tarika Halilovića ovoj vrijednoj akciji.

Halilović je istakao da je ova lokacija godinama bila u lošem stanju i bez adekvatnog održavanja, što je neprihvatljivo za centar grada u kojem se nalazi te za ime ulice u kojoj se nalazi ali i Kraljevačke džamije pored koje je.

Iskorištena je prilika i da se prisutni građani upoznaju i porazgovaraju sa vijećnikom o pitanjima i problemima sa kojima su suočeni.

Halilović je poručio da se promjene dešavaju djelovanjem svih članova zajednice te da je otvoren za sve prijedloge i ideje te da je željan rada i promjene.

Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.