NaslovnicaLokalne TemeNovi nastavni...

Novi nastavni planovi i savremeni udžbenici arapskog jezika za generacije budućnosti

Od ove školske godine implementiramo savremeni nastavni program za Arapski jezik temeljen na ishodima učenja i paradigmi komunikativnog pristupa u nastavi na arapskom jeziku. Udžbenici Al-Takallum koji su danas stigli iz Egipta već su u rukama naših učenika zahvaljujući naporima nastavnika i menadžmenta naše Medrese. Udžbenici Al-Takallum dobitnici su prve nagrade Arapske akademije kao najbolji udžbenici za učenje arapskog jezika u svijetu. Čvrsto vjerujemo kako će implementacija novog nastavnog programa, komunikativni pristup i savremeni udžbenici biti pozitivan impuls budućim generacijama i označiti kvalitativan iskorak u učenju i podučavanju arapskog jezika.

P.S. Ovu lijepu vijest ćemo dodatno uljepšati informacijom da imamo sponzora koji želi snositi kompletne troškove nabavke i transporta udžbenika iz Egipta do naših učenika.

Medresa “Osman ef. Redžović” / Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.