NaslovnicaLokalne TemeNovi koncert ...

Novi koncert u parku “Ravne 2”

Jedan od najpopularnijih pop-folk muzičara ovih prostora Saša Matić po prvi put dolazi u park ‘Ravne 2’ da održi cjelovečernji koncert. Saša Matić je rođen u Drvaru, a odrastao u Beogradu gdje je završio muzičku školu svirajući klavir. Međunarodnu popularnost stekao je brojnim albumima i nastupima puneći koncertne dvorane u Evropi i Americi. Do sada je objavio deset albuma.

Njegove najpopularnije pjesme će publika moći da čuje, po prvi put uživo, u Visokom. Koncert će biti održan u parku ‘Ravne 2’ u srijedu 10. augusta 2022. s početkom u 20 sati. Karte za koncert u iznosu od 10 KM se mogu kupiti na blagajni ispred ulaza u tunele Ravne od petka 5. avgusta. Djeci do 10 godina je ulaz slobodan. Broj ulaznica za ovaj muzički spektakl je ograničen.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.