Novi iskorak do monografije o Šjoru – Srđanu Praljku

Pisanje knjige o Srađanu Praljku Šjoru je završeno. Kao autor, osim mojih priča o Šjoru, pojavit će se i priče Pege Debevca (pokojni prijatelj Šjorov), te Ahmeda Burića, publiciste; Reneta Okanovića iz Bankoka, fra Stjepana Lovrića, nezaobilaznog faktora mojih izdanja.
Recenziju je napisao prof. dr. Džavad Drino, prof. na Pravnom fak. u Zenici, porijekom iz Šjorovog rodnog grada, Bugojna; a drugu rezenziju je napisao Jasmin Mrkonja.
Nadam se da ću u toku 2022. godine uspjeti izdati monografiju: Rukometni div. Priče o Šjoru.
Foto sa radnog sastanka u Visokom 31. januara 2022.- Zdenko Antović, autor i Jasmin Mrkonja, jedan od recezenata knjige.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.