Lokalne TemeNovi igrač u RK "Bosna Visoko Ekoenergija"

Novi igrač u RK “Bosna Visoko Ekoenergija”

Seniorska ekipa RK “Bosna Visoko Ekoenergija” angažovala je ljevorukog 19-godišnjeg Nidala Salčinovića. On je došao iz ORK “Bosna” Sarajevo gdje nije imao prostora pokazati svoje ambicije, pa se očekuje da poboljša ovu deficitarnu poziciju u napadu Visočana. U odbrani se očekuje njegova igra na poziciji 5 u ulozi desnog halfa.

Iz visočke Bosne u ORK Bosnu iz Sarajeva otišao je sa ove pozicije Nedim Ahić od kojeg se očekivalo puno u ovoj sezoni. Iako je sa visočkog Šadrvana, stanovanje u Sarajevu i upis na Ekonomski fakultet mu nisu dozvolilili svakodnevno treniranje u rodnom gradu, pa se ovaj igrač odlučio igrački preseliti na Mojmilo.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE