Lokalne TemeNove edukativne radionice u OŠ "Kulin Ban" u Visokom

Nove edukativne radionice u OŠ “Kulin Ban” u Visokom

Na inicijativu Vijeće roditelja OŠ “Kulin Ban”, a uz podršku kolektiva ove škole u utorak su započele edukativne radionice za sve učenike najstarije visočke škole. Ispred Savjetovališta za nutricionizam i genetiku predavanje su održale Selma Knezović, mag. genetike i savjetnik za ishranu te Emma Fejzić, magistar menadžmenta. Cilj radionica je podizanje svijesti o zdravoj ishrani, uticaju marketinga i propagiranje pripreme zdravih užina, te prevencija oboljenja. Iste radionice bit će održane i za roditelje. Iz OŠ “Kulin Ban” se zahvaljuju za podršku privrednicima pri nabavci voća kojim su se učenici počastili.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE