NaslovnicaLokalne TemeNove aktivnos...

Nove aktivnosti visočkih izviđača

U subotu su dvije ekipe Odreda izviđača “Visoko” učestvovale u izviđačkom takmičenju “Nemilska alka 2023” koje organizuje Odred izviđača “Safet Ribić” iz Nemile. Na takmičenju je učestvovalo preko 30 ekipa iz Bosne i Hercegovine.

“Kao i uvjek rezultati su nam nebitni, ono po što smo došli i dobili od domaćina je odličan provod, pregršt novih prijatelja i još jače povezivanje starih prijateljstava. Tokom ovog takmičenja naši stariji izviđači su u razgovoru sa drugim izviđačima načelno dogovorili nove zanimljive aktivnosti u budućnosti (a neke i u toku ove jeseni). Ovim putem želimo se zahvaliti domaćinima na odličnoj organizaciji ove aktivnosti”, poručili su iz OI “Visoko”.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.