Nova Vispak espresso kafa „Dream“ oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Fest-a

Domaća kompanija Vispakje na Coffe Festu u Sarajevuekskluzivno predstavilanovu espresso premium kafu „Dream”, napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe, a rezultat je znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe. Nije ni čudo što se tražila šoljica više.

Espresso kafa„Dream“namijenjena je ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružitinajkvalitetniju kafu. Spojneodoljivog i kremastog okusa i mirisakoji je prilagođen željama konzumenata ovog napitka.

„Razvoj nove espresso kafe „Dream“ trajao je godinu dana, a razvojni projekat je vezan za 12 zvaničnih i uspješno provedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ove vrste kafe kako bi tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željama potrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te, definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati je ostatku svijeta.“ – poručili su iz kompanije Vispak

Pored kvalitetnih sirovina, objezbjeđen je i odgovarajući tehnološki proceskoji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.