NaslovnicaLokalne TemeNova ulaganja...

Nova ulaganja u JU Dom zdravlja Visoko: U toku je realizacija projekta ugradnje termofasade

Grad Visoko je osigurao finansijska sredstva i proveo tendersku proceduru za projekat povećanja energetske efikasnosti za JU Dom zdravlja Visoko kako bi se smanjili gubitci toplote tokom grijne sezone, smanjila potrošnja energenata u cilju smanjenja troškova poslovanja, ali i urbanistički uljepšala zgrada.
Vrijednost ugovorenih radova je 95.553,84KM
Također, vrijedi napomenuti da je u toku priprema za raspisivanje tendera za izbor izvođača radova na projektu “zamjene krova i izrada termoizolacije na novoj zgradi JU Dom zdravlja Visoko” za što smo osigurali 220.000,00KM.
Pored svega pomenutog u toku je nabavka i medicinske opreme za JU Dom zdravlja Visoko u vrijednosti cca 60.000,00KM. Tender se provodi u saradnji s UNDP-em i isti je u toku.
Izvor, FB Page: Mirza Ganić

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.