Nova korisna saradnja nezavisnog medija i vlasti, igralište pokošeno, park bar djelimično liči na nešto

Na osnovu fotografija jednog našeg čitatelja za vikend smo objavili tekst o zapuštenosti parka i igrališta za djecu koji se nalazi u centru grada.

Već narednog dana došlo je do uređenja pomenutog parka i igrališta koje se nalazi iza bivše Veleprometove direkcije, a danas zgrade IGM-a u kojoj su smještene Unicredit i Sberbank.

Ovo je već samo jedan u nizu primjera gdje nakon reakcije građana i našeg pisanja vlast reaguje razumno za razliku od prijašnjih izljeva sujete koji završavaju sudskim epilozima od kojih građani za razliku od advokata nemaju nikakvu korist.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.