Lokalne TemeCrna HronikaNova akcija visočke policije: U centru grada uhapšen muškarac sa drogom

Nova akcija visočke policije: U centru grada uhapšen muškarac sa drogom

U utorak 2. februara 2021. godine, u 22,50 sati, u ulici Visočkih brigada, u parkiranom putničkom motornom vozilu marke “Golf”, registarskih oznaka J73-O-410, istražitelji Policijske stanice Visoko su zatekli lica: H.M., H.M., i H.L., sva lica iz Visokog i lice A.B., rođeno 1980. godine, iz Kaknja, kojom prilikom su izvršenim pregledom navedenih lica, kod lica A.B. pronašli pet sadržaja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu težine 5 grama i devet sadržaja praškaste materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu težine 7,5 grama.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko a lice A.B. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Visoko.co.ba / MUP ZDK

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE