Lokalne TemeNK Bosna protiv FK Liješeva u prvom kolu Kupa ZDK-a

NK Bosna protiv FK Liješeva u prvom kolu Kupa ZDK-a

U utorak su izvučeni parovi prvog kola Kupa Ze-do kantona u fudbalu. Već u ovoj fazi smo dobili izuzetno zanimljiv duel, jer će se za prolaz dalje boriti ekipe Liješeve i Bosne. Domaćin će biti Liješeva, a meč je planiran za 26. juli ove godine u 17 sati. Liješeva je protekle dvije godine izrasla u respektabilan tim na području našeg kantona, dok Bosna želi da ove sezone ostvari plasman u viši rang, a vjerujemo da ni Kup takmičenje neće zanemariti.

Kada smo kod Bosne, dodaćemo da je prema informacijama sa njihove FB stranice klub napustio mladi Eldan Hasandić, koji će karijeru nastaviti upravo u Liješevi i kojem Uprava kluba želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE