NK „Bosna“ i Prevent obnovili sponzorski ugovor

Jučer je u prostorijama firme Prevent u Visokom ozvaničena nova/stara saradnja sa NK „Bosna“ Visoko.

Paraf na ugovor je stavljen za 2018. godinu, u kojoj će ova kompanija nastaviti sponzorstvo našeg sportskog kolektiva kroz nekoliko tipskih vidova suradnje, počevši od nastavka finansiranja prevoza za našu prvu ekipu, pa do nekih novih inovativnih vidova saradnje.

Direktor Prevent Visoko, Amer Arnautović je ovom prlikom izjavio: „Kao jedan od najvećih poslodavaca u Bosni i Hercegovini mi smo  prepoznali zdravu ambiciju i svojevrstan kontinuitet u kvalitetu rada u nogometnom klubu „Bosna“ Visoko, te nam je izuzetno drago da smo u prilici nastaviti našu zajedničku saradnju. Menadžment Prevent Grupacije je dugoročno opredijeljen za pomoć projektima od šireg društvenog značaja, samim tim, kroz nastavak podrške NK „Bosna“ Visoko želimo nagraditi njihov trud i zalaganje u stvaranju pozitivnog sportskog ambijenta u okruženju u kom naša grupacija posluje. Pozivamo i ostale privredne subjekte da podrže ideju ovih ambicioznih sportskih radnika, te da svi zajedno pomognemo razvoju kluba i stvaranju boljih uslova za mlade igrače“ istakao je direktor Arnautović.

„Prevent je dugogodišnji sponzor NK Bosna Visoko i bez njihove podrške sasvim sigurno ne bi uspjeli ostvarivati zacrtane sportske ciljeve u razvoju prije svega omladinskog pogona našeg kluba. Zahvaljujem se upravi Preventa na dosadašnjoj i budućoj suradnji i zaista se nadam da će i ostali privrednici slijediti primjer Preventa i da ćemo naredne sezone gledati Premijer Ligu u Visokom. Još jednom, veliko hvala našem novom/starom sponzoru!“ – istakao je Muhamed Husić, član  UO NK „Bosna“ Visoko, koji je danas potpisao ugovor sa Preventom u ime NK „Bosna“ Visoko.