NK Bosna: Drvna industrija “Secom” obnovila spomzorski ugovor

DRVNA INDUSTRIJA SECOM D.O.O. VISOKO PRODUŽILA SARADNJU SA NK BOSNA

Danas je u našim prostorijama potpisan sponzorski ugovor između NK Bosna Visoko i naše visočke kompanije Secom .
Ugovor je potpisan za 2018. godinu. Ugovor ispred NK Bosna Visoko je potpisao Predsjednik UO Nermin Kadrić koji se zahvalio u svoje lično ime i u ime UO NK Bosna kompaniji Secom i izvršnom direktoru gospodinu Mirzi Semiću na sponzorskom ugovoru koji će mnogo pomoći u radu NK Bosna Visoko. Predsjednik Kadrić je istakao da kompanija Secom sve ove godine kontinuirano podržava NK Bosna Visoko kao i ostale kolektivne i pojedinačne sportove na čemu smo im neizmjerno zahvalni.
Izvršni direktor kompanije gospodin Mirza Semić je istakao da sponzorski ugovor potpisuje sa velikim zadovoljstvom i da je sretan zbog svih pozitivnih dešavanja u i oko kluba, te očekuje u narednom periodu da će ovu pozitivnu priču podržati i ostali privredni subjekti iz naše općine.
Kompanija “ Secom “ osnovana je prije više od 20 godina u Visokom ( Bosna I Hercegovina ) kao privatna kompanija. S više od 20 godina iskustva, prvenstveno kvalitetom naših proizvoda, nametnuli smo se kao jedan od lidera u oblasti drvne industrije u Bosni i Hercegovini. Ulaganjem u najmoderniju tehnologiju uspjeli smo zaokružiti proces proizvodnje od ulaska trupaca do proizvodnje namještaja.Firma se nalazi cca 50.000 m2, na dvije lokacije i zapošljava  150 radnika.