NK Bosna: “Alma Ras” donacija u opremi za mlađe uzraste

Na stadionu Luke danas je upriličena dodjela trenerki za selekcije Nogometnog kluba „Bosna“, a trenerke je obezbijedila kompanija „Alma Ras“.

Trenerke je predsjedniku Bosne, Faruku Ihtijareviću, uručio izvršni direktor kompanije „Alma Ras“ Rasim Memagić.
– Mi smo izabrani kao jedan od sportskih kolektiva kojima je kompanija „Alma Ras“ odlučila uručiti trenerke i time pomoći rad, posebno mladih selekcija. Ovim putem se zahvaljujem kompaniji u ime Upravnog odbora, ali i svih selekcija našeg kluba ovoj društveno odgovornoj kompaniji. – kazao je predsjednik Bosne Faruk Ihtijarević.
Izvršni direktor kompanije „Alma Ras“ Rasim Memagić je istaknuo da je ideja da se pomogne mjestima gdje „Alma Ras“ djeluje i da se pomogne sportskim kolektivima u tim mjestima.
– Nije slučajno da smo izabrali omladinski pogon, razumijemo situaciju u kojoj se nalazi bh.sport i odlučili smo da pomognemo na ovaj način Nogometni klub Bosna. „Alma Ras“ je u Visokom prisutna 10 godina, a od prije godinu i po imamo i svoj proizvodni pogon, pa kao dobar komšija želimo da budemo partneri i nadamo se i daljnoj saradnji. – kazao je Memagić.

NK Bosna