BiHNikšić: SDP BiH stoji iza Heleza i iza kompletnog Vijeća ministara BiH

Nikšić: SDP BiH stoji iza Heleza i iza kompletnog Vijeća ministara BiH

Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić je, upitan u vezi s inicijativom SNSD-a za smjenu ministra odbrane BiH Zukana Heleza, večeras u Sarajevu izjavio da zastupnici SDP-a stoje iza ovog Vijeća ministara BiH, kao što stoje iza kandidata SDP-a, ministra Zukana Heleza, i iza kompletnog Vijeća ministara.

– Znate da je bilo inicijativa i za promjene nekih drugih ministara. Sve što možemo reći kad je to u pitanju, institiramo na zakonitom postupku prema svima isto. Tek dolazi u obzir bilo čija odgovornost, bilo koga, kad to utvrdimo kao povredu zakona – kazao je Nikšić.

Visoko.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE