NaslovnicaZDKNFS BiH: Pokl...

NFS BiH: Pokloni za učenike Srednje škole za stručno obrazovanje Zenica

U okviru redovnih aktivnosti Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine pružanja podrške i pomoći školama i ustanovama, generalni sekretar Adnan Džemidžić sa saradnicima jučer je uručio poklone za učenike JU Srednja škola za stručno obrazovanje i radno osposobljavanje iz Zenice.

Osnovna djelatnost škole je obrazovanje, odgoj i osposobljavanje učenika koji zaostaju u psihičkom i fizičkom razvoju i koji nisu u stanju savladati programske sadržaje redovne srednje stručne škole.

Direktorica ove ustanove Nadira Polimac smatra da je svaki znak pažnje za učenike veoma značajan:

„Srdačno se zahvaljujem u svoje ime i u ime učenika ove škole Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH na izdvojenom vremenu. Svaka pomoć ovoj djeci je dobro došla. Sama riječ nešto znači, a kamoli poklon koji njih usrećuje i ravna sa učenicima redovnih škola. To su djeca koja su željna ljubavi i pažnje. Oni sebi ne mogu da priušte ono što druga djeca mogu i ovi pokloni će im sigurno uljepšati praznične dane.“

NS/FS BiH kao društveno odgovorna organizacija će nastaviti sa pružanjem podrške svim ugroženim kategorijama širom Bosne i Hercegovine.

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.