Nezavisni blok Visoko – Reagovanje na tekst „Postizborna kombinatorika: Visoko možda i sa četiri ministra, u igri Kadrić, Pekić, Vehabović-Rudež, Ugarak“

Kako je već ranije rečeno, sastav nove skupštinske većine i Vlade ZDK koju čini koalicija SDP/NB/SBB/DF/ASDA/SBiH/NS o raspodjeli ministarskih pozicija još nije pregovarao. 

Na posljednjim općim izborima, poslije NB Zenice, najbolji izborni rezultat po svim nivoima vlasti je ostvario NB Visoko od svih općinskih organizacija NB-a u oba kantona, SBK i ZDK. Ukoliko NB Visoko bude ponuđeno jedno ministarsko mjesto, IO NB Visoko će predložiti najstručnijeg kandidata iz Visokog kojeg će nominirati prema KO NB ZDK. Javnost će o tome biti blagovremeno obaviještena. 

Press NB Visoko

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.