ZanimljivostiNezaposlene osobe prijavite se za odlazak na Sajam zapošljavanja

Nezaposlene osobe prijavite se za odlazak na Sajam zapošljavanja

Na sajmu učestvuje preko 100 poslodavaca sa ponudama radnih mjesta. Stoga je preporuka da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite CV (biografija) i prijave za posao, te iste prilikom obilaska štandova i razgovora ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani.

Sve nezaposlene osobe treba da se jave svom savjetodavcu radi evidentiranja učešća, popunjavanja prijava i informisanja o svim detaljima vezanim za Sajam. Sajam će se održati od 22. aprila 2015. godine u Zenici.

Biro za zapošljavanje i Općina obezbjeđuju besplatan prevoz.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE