NaslovnicaZanimljivostiNezaposlene o...

Nezaposlene osobe prijavite se za odlazak na Sajam zapošljavanja

Na sajmu učestvuje preko 100 poslodavaca sa ponudama radnih mjesta. Stoga je preporuka da razmislite šta znate, želite i možete raditi, pripremite CV (biografija) i prijave za posao, te iste prilikom obilaska štandova i razgovora ciljano predajete poslodavcima koji se bave djelatnošću za koju ste zainteresovani.

Sve nezaposlene osobe treba da se jave svom savjetodavcu radi evidentiranja učešća, popunjavanja prijava i informisanja o svim detaljima vezanim za Sajam. Sajam će se održati od 22. aprila 2015. godine u Zenici.

Biro za zapošljavanje i Općina obezbjeđuju besplatan prevoz.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.