Nešto novo u Kolektivu Bosna

Nešto novo u  Kolektivu Bosna. 

Pored taekwondo treninga za rekreativce i takmičare Kolektiv Bosna, na čelu sa Edinom Kajevićem, otvara sekcije engleskog boxa i kickboxa. Treninge će predvoditi profesor borilačkog sporta Feker Jbeli. Treninzi na sekciji Visoko, u sportsko-rekreativnom centru Bosna, su već krenuli i održavaju se utorkom i četvrtkom od 21h, dok je prvi trening na sekciji Bosna-Breza u ponedjeljak u 21h,u prostorijama IC Breza. Upis je besplatan za sve koji žele da probaju trenirati rekreativno, da nauče osnove ovog sporta ili da se oprobaju u takmičarskom dijelu.  

Kratka biografija trenera, prof. Feker Jbeli : 

 Zovem se Feker Jbeli, rodjen 13.06.1978. godine u Tunisu. Zavrsio sam Univerzitet fizickog obrazovanja i sporta 2003. godine i dobio zvanje Profesor fizickog obrazovanja i sporta, specijalnost boks. Takodje imam internacionalni nivo za trenera boksa, engleskog boksa i kick boksa. Radio sam u srednjoj skoli u Tunisu, 3 godine sam bio clan sportskog kluba u Sfaxu (Tunis), 2 godine u Nacionalnom bokserskom timu Tunisa, 3 godine sam bio trener za fizicku pripremu za karate (Tunis), 4 godine sam radio u drzavnom centru za boks u Tunisu (instruktor i trener), 3 godine u vojsci u Dubaiju (UAE), trener bliskog kontakta u borbi, 9 godina u Kataru u Ministarstvu za visoko obrazovanje kao profesor, te kao trener kick boksa. Ozenjen i trenutno nastanjen u Bosni, Vogosca.

Budite i vi dio našeg kolektiva, Kolektiva Bosna Predsjednik i glavni trener kolektiva BOSNA Edin Kajević-kaja sa trenerima: 
Almin Kajević 
Kerim Ahmedspahić 
Feker Jbeli 
Mersiha Kajević 
Amila Mlivić

Edin Kajević Kaja
Predjednik TKD Kolektiva Bosna